Премиера на книгата „Раждане с любов“ на Олга Дукат


Раждане с любовЗаповядайте на едно от най-светлите книжни събития – премиерата на книгата „Раждане с любов” на Издателство Рибка.

 Авторът е Олга Дукат – акушерка и първата дула в България. Но преди всичко е жена, която се бори да промени към по-добро ситуацията в страната по отношение на раждането. Да създаде една дружелюбна, комфортна и топла среда за всяка бъдеща майка.

Това е книга, за която отдавна мечтаем, от която силно се нуждаем! Една книга на наша страна, на страната на жените, на майките, на бременните и на раждащите. Толкова много истина, подкрепа и разбиране откриваме на всяка страница…

Очакваме ви на 18-и февруари (събота) от 11.30 ч. в SOHO, ет. 1, SoHALL – ул. Искър 4 (в близост до метростанция Сердика).

Ще поговорим спокойно за раждането и бременността, ще обменим опит и лични истории. А Олга ще ни разкаже повече за книгата и мотивацията си да я напише. Ще бъде със сигурност една обогатяваща и интересна среща.

Очакваме ви!

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>