Семинар „Тренировки по време на бременност“


Тренировки по време на бременностСеминарът ще бъде полезен на всички бременни и планиращи да имат деца жени.

Ще научите:
– за промените в тялото и за особеностите на тренировките по време на бременността;
– техника на изпълнение на необходимите упражнения;
– кои са забранените упражнения.

Заедно ще направим план на тренировката (която ще можете да провеждате дори вкъщи) и ще получите списък на подходящите упражнения.

Времетраене – 4 часа:
2 часа – теоретична част;
15 мин – почивка;
1 час – практическа част;
45 мин – тренировка.

Водещата Альона Иванова, фитнес инструктор с 9-годишен опит, учила и работила в Русия и България. Притежаваща многобройни сертификати, като: «Фитнес тренировки за бременни», «Пилатес», «Тренировка със сколиоза и остеохондроза», «Персонална тренировка», «Храненето в системата на коригирането на теглото», «Детски фитнес», «Степ аеробика» и други. Альона успя да съчатае успешно бременността и юбимата си работа, тренираше през цeлите 9 месеца и сега има огромно желание и достатъчно професионални знания и умения да помогне на другите жени, да бъдат активни, красиви и да имат добро самочувствие по време на бременността, както и да се възстановят по-бързо след раждането.

Семинарът ще се проведе на 25 ноември 2017 от 11:00 в Център за естествени идеи и красота, ул. Московска 27Б, ет.2.

Цената на семинара е 40 лв., като в цената са включени учебни материали, презентация с упражнения за бременни, напитки и здравословен снек.

За повече информация и записване се обадете на телефон 0893470036 (Альона).

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>