Лекция за вътреутробния период на бебето


27781045_10215846742624136_188536351_nПри раждането си новороденото има вече натрупана 9 месечна опитност.

Добре е бъдещите родители да бъдат информирани за преживяванията и поведението на бебето в майчината утроба. И не само бъдещите родители, а и техните родители и всички, които сме в обкръжението на новозараждащото се човешко същество. Добре е да актуализираме познанията си за СКРИТИЯ ПЕРИОД на бебето по време на бременността и да осъзнаем значението на този най-важен етап в човешкия живот, за бъдещето както на отделния индивид, така и на цялото общество, а и за бъдещето на Планетата. 

Лекцията се води от д-р Емилия Янева, педиатър, хомеопат, с 30годишен професионален стаж, 10 от които с новородени; с 5 годишна опитност в Испанската Асоциация за Пренатално Възпитание; с 4 годишна опитност в консултиране на новородени и бебета по програма за домашно раждане в Испания.

Беседата е подходяща за всички, независимо от възраст, пол и биологичен етап на живота, в който са.

Ще се проведе на 24.02.2018 г, от 11:30, в София, на ул. Московска 27 Б, ет.2, ап.4, вход откъм ул. Г.С. Раковски, Център „Естествени идеи“. 

Таксата – доброволен принос.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>