Лекции за родители „Монтесори отначало!“


001Скъпи родители,

Заповядайте на Монтесори лекциите за родители на 2 и 3 октомври!

КАК ДА ПОСРЕЩНЕМ НОВОРОДЕНИЯТ ЧОВЕК ПО ДОСТОЕН НАЧИН
и
БЕБЕТО В СЕМЕЙСТВОТО ПРЕЗ ПЪРВАТА ЕДНА ГОДИНА

В началото на месец октомври в София ще гостува асистент от Монтесори Академията във Виена. Това е Илиана Дюгмеджиева, която в рамките на две лекции ще запознае родители и практици с тенденциите в най-ранното детско развитие от 0 до 1 година и ще разкаже за добрите практики в яслите и семейните домове в Австрия. Лекциите са разработени в подкрепа на родители и педагози, които желаят да приложат философията и метода на Мария Монтесори в домашна среда.

Първа лекция – 2 октомври:
ЗАЧЕВАНЕ, БРЕМЕННОСТ И РАЖДАНЕ. СИМБИОНИЧНИЯТ ЖИВОТ И ПЪРВИТЕ ОСЕМ СЕДМИЦИ.

Втора лекция – 3 октомври:
ПЪРВИТЕ ДВАНАДЕСЕТ МЕСЕЦА.

Акценти: Сензитивни периоди; способност за концентриране; трениране на волята; картината или картата на тялото; самостоятелност и независимост; децата обожават реда! Асимилиране на картини и впечатления; организация на околната среда в къщи; заниманията от реалния живот; комуникация; ролята на родителите; облекло.

Лекциите са две и ще се проведат на 2 и 3 октомври от 18.30 часа в център ЕСТЕСТВЕНИ ИДЕИ.

Цена на една лекция – 30 лв.
двете лекции- 50 лева
за семейство – 40 лева

За записване и повече информация се обърнете към Ермина Дончева на телефон 0887425242 или мейл info@montessoriroditeli.com
www.montessoriroditeli.com

ilianaЛектор: Илиана Дюгмеджиева е серифициран педагог и лектор, работещ в Монтесори академията във Виена https://montessori.at/, съоновател, финансов и педагогически директор на детската ясла и градина Grashalm Montessori Виена. http://grashalm-montessori.at/ Притежава дипломи за сензорна интеграция и социален мениджмънт, води групи по метода Монтесори за деца и родители, както и семинарна дейност с родители и педагози.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>