Холистичната акушерка Ува Майнер отново в България 2019


Ува Майнер

СИЛАТА ДА ПРОМЕНЯМЕ СВЕТА ЧРЕЗ БРЕМЕННОСТТА, РАЖДАНЕТО И РОДИТЕЛСТВОТО

Семинари за родители, професионалисти и всички, които искат да направят промяна

ГР. СОФИЯ

13 юли (събота)
Център „Естествени идеи“
ул.“Московска“ 27Б, ет.2, ап.4

10-13ч.
ЗАЧЕВАНЕ – ДА ПОЛУЧИШ СВЕЩЕНИЯ ДАР НА СЪЗДАВАНЕТО НА НОВИЯ ЖИВОТ
Различните аспекти по темата споделят УВА МАЙНЕР и СТАНЧО СТАНЕВ – специалист по традиционна китайска медицина.
(повече за Ува Майнер и Станчо Станев можете да прочетете по-долу)

15-18ч.
БРЕМЕННОСТТА КАТО ПРАЗНИК НА ЛЮБОВТА И ЖИВОТА
–––––––––––––––––––

14 юли (неделя)
Арт Йога Студио „Янтра“
ул. „Незабравка“33, ет.1

10-13ч.
РАЖДАНЕТО КАТО ИНИЦИАЦИЯ ДА ДОВЕДЕШ НОВ ЖИВОТ СЪЗНАТЕЛНО В СВЕТА.
ЛЮБЯЩА ГРИЖА ЗА НОВОТО СЕМЕЙСТВО СЛЕД РАЖДАНЕТО.

15-18ч.
РОДИТЕЛСТВО С УВАЖЕНИЕ, ЛЮБОВ И МЪДРОСТ.
ЧРЕЗ СЪЗНАТЕЛНИ ИЗБОРИ СЪЗДАВАМЕ БЪДЕЩЕТО.
–––––––––––––––––––-

25 юли (четвъртък)
Фитнес Център „Fit Baby Hot Mama „
ул. „Коста Лулчев“2

18-21ч.
РОДИТЕЛСТВО С УВАЖЕНИЕ, ЛЮБОВ И МЪДРОСТ.
ЧРЕЗ СЪЗНАТЕЛНИ ИЗБОРИ СЪЗДАВАМЕ БЪДЕЩЕТО.

––––––––––––––––––––
За всички събития е осигурен ПРЕВОД.
––––––––––––––––––––

ВХОД: 35лв. (за двойки- 50лв.),
ПАКЕТНА ЦЕНА за четирите теми: 120лв. (за двойки-180 лв.)

За контакт: Любомира Лилова,
За предварително записване: liubomira_lilova@yahoo.com

Местата са ограничени.

За Ува:

УВА МАЙНЕР e холистична акушерка, международен лектор, психолог, лечител и вдъхновител на красивото раждане за хиляди семейства по света. Живее в Коста Рика, пътува с немски паспорт и е гражданин на Планетата Земя.

Работила е 23 години за Федерацията по храните към Обединените нации в много континенти и държави по света. През 1989г. си подава оставката от ОOН, за да последва повика на сърцето си и да продължи по свой свобствен път да допринася за мира на планетата. Учи акушерство в САЩ и се мести в Коста Рика, където започва акушерската си практика с дълбока житейска философия и цялостна визия за началото на човешкия живот.

В нейната ‘акушерска чанта’, освен медицински умения, тя държи широк спектър от холистични* методи, които прилага със семействата, с които работи още от преди зачатието. Те включват духовна психотерапия, Йога, Медитация, Естествени методи на лечение, Масаж, Енергийно лечение, Рейки, Matrix Energetics Practitioner, Биорезонанс, Цветни есенции, Аромотерапия, Билколечение, Хомеопатия и т.н. Всички те постепенно са станали инструменти в нейната практика.
Преди 27 години тя решава да последва мечтата на живота си и учи в САЩ, за да стане Духовна Холистична Акушерка.По време на нейното лично пътуване и професионален път са й помагали изключителни учители като Джанин Първати, Даун Брамадат, Кейт Уилкок, Мишел Оден и много други духовни учители, акушерки и лечители. Чрез повече от 800 семейства и тяхната съзнателна подготовка за раждането, предимно у дома, тя е имала възможност да наблюдава и учи, че Любовта е нашата истинска Същност. Убедена е, че чрез всяко дете, родено с любов и в хармония, ние допринасяме за мира в живота си и на нашата планета.

Ува е международен лектор и водещ на семинари в страни като: Италия, Естония, България, Германия, Колумбия, Коста Рика, Канада, САЩ, Обединеното Кралство и други.

„Животът и подсъзнанието започват със зачатието. По време на бременността и раждането се формират моделите на страха и насилието или на доверието и любовта. Има пряка връзка между вътреутробния ни живот, как сме били родени и как ще преживяваме живота. Истинската революция за МИР трябва да започне сега, във всеки от нас, в самото начало. „НЕКА ЗАЕДНО СЪЗДАДЕМ ОБЩЕСТВОТО НА МИРА!”, призовава Ува и това вярване е основата на нейния холистичен подход към зачеването, бременността, раждането и родителството в стремежа й да допринесе за мир на планетата.

Общуването с Ува Майнер ни учи и припомня, че е време да си върнем силата и да поемем отговорността за раждането на децата си в свои ръце. Да бъдем съзнателни в изборите, които правим във всеки един етап от зачеването, бременността, раждането и родителството. Да подготвим с отговорност и любов телата си за този мощен процес по пътя ни към майчинството. Да не забрявяме, че децата ни са създадени от двама и да имаме силата да извървим един към друг като двойка и заедно като семейство пътя към това свещенодействие- раждането на нов живот и родителството. Да отделяме време за себе си, да се стремим към балнс и хармония, да обръщаме внимание на добрата физическа подготовка, храната, която поемаме и начина, по който живеем, на отношенията, емоциите и страховете си, като неразделна част от раждането, което създаваме и да работим върху себе си така, че да създадем условията за своето уникално раждане по най- добрия начин, на който сме способни. Раждането е път към детето ни, но и път към самите нас и личностното ни израстване. То има огромен трансформиращ потенциал, ако имаме куража да тръгнем по този път. А начина, по който встъпваме в ролята си на родители, определя на много дъбоко ниво отношението и увереността ни като такива и способността ни да отгледаме децата си в хармония и любов към тях и себе си, с осъзнатост, уважение и мъдрост.

„Кой може да каже какво представлява една акушерка? Дали тя се идентифицира с пътя, по който е станала акушерка, или с начина, по който възприема работата си с чест, отговорност и благодарност. По света съм срещала невероятни акушерки, които не могат да пишат и четат, но имат прекрасното разбиране за създаването на потомство, необятно като океана. Срещала съм и други акушерки, които с години са се обучавали в престижни институции, но знаят много малко. В крайна сметка, семействата, с които една акушерка работи могат да кажат какво представлява тя, по това, което оставя след себе си- по любовта и начина, по който окрилява и вдъхновява родителите чрез присъствието си”, споделя Ува.

*Холистичният подход в медицината възприема един по-широк възглед за човека, здравето, причините за болестта и индивидуалните й прояви и процеса на лечение. Самата дума „холистичен” идва от гръцки език (holos = „цял, цялостен, интегрален”). При холистичният подход човешкият индивид се разглежда като съставен от три основни, взаимно свързани и влияещи си нива – физическо, умствено-емоционално и духовно, всяко от тях със своя организация и енергийна структура. Здравето от тази гледна точка се разглежда като състояние на хармония и на трите нива.

за Станчо Станев:

СТАНЧО СТАНЕВ е преподавател по китайска медицина в Медицинския факултет на Софийския университет, основател и главен специалист в Център за китайска медицина „Шъндао“, автор на „Канон за здравето“ и още над 30 книги за източна култура, учител по Здраве. Уменията му да се справя дори с най- тежките заболявания привличат хора от цял свят.

Повече за темата за Зачеването:
„Тайнството на зачеването – осъзнаването му като свещен акт и духовен феномен на Съзидание и Превъплъщение.
Социални аспекти, причини и проблеми при зачеването и задържането на плода, профилактика и лечение спрямо традиционната китайска медицина.

Семинарите са отворени за всички носещи живот, настоящи и бъдещи родители, професионалисти, студенти и изобщо за всички, които искат да направят промяна и вярват, че промяната започва с малки стъпки, именно от нас, чрез начина по който създаваме, раждаме и отглеждаме новия Живот, в Хармония, с Любов, Съзнателност, Уважение и Мъдрост.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>