За нас


Център „Естествени идеи“ обединява различни дейности, продукти и услуги, които целят популяризиране на екологичния и здравословен начин на живот, естественото раждане и отглеждане на децата. Центърът се намира на ул. Московска 27Б, етаж 2, ап. 4, (близо до ъгъла на ул. Московска и ул. Раковска, входът е откъм Раковска). Телефоните за връзка с нас са 02 986 61 80, 0899 99 12 64. E-mail: info@estestveni-idei.com.

Ние предлагаме:

  • Курсове за подготовка за раждане и отглеждане на бебето
  • Професионална подкрепа по време на раждането
  • Лекции и семинари за родители
  • Занимания за деца – музика за бебета, плуване за бебета и др.
  • Магазин за екологични продукти – многократни пелени, слингове, ергономични раници, книги и други.

История:

Започнахме като електронен магазин за многократни пелени през юни 2009. Постепенно разширявахме продуктовата гама и обогатявахме нашите знания в областта на естественото раждане и родителство. Официалното откриване на Център „Естествени идеи“ на ул. Московска се състоя на 17 септември 2010. От тогава до днес непрекъснато усъвършенстваме и разширяваме услугите, които предлагаме.

Екип

Олга ДукатОлга Дукат – дипломирана акушерка, а освен това, инструктор за подготовка за раждането и дула към Childbirth International и доброволен консултант по кърмене към Национална асоциация „Подкрепа за кърмене“. Интересите ми са основно в областта на естественото раждане, кърменето и привързаното родителство. В Център „Естествени идеи“ водя курсовете за бременни, пилатес за бременни и голяма част от срещите на курса „Неразделни с мама“. Отговарям за услугите, които предлагаме, съдържанието на сайта и организацията като цяло. Моят личен сайт е www.olgadukat.com, тел. 0899 991 264, e-mail: oducat@gmail.com, skype: duol_duol.

.

Елица ТкачоваЕлица Ткачова – ПР по професия, майка на две деца. Основател и ръководител на развиващи музикални занимания „Бебешка музика”. На 4 години започва да свири на цигулка, на 6 продължава с пиано. След 10 активни години на пианото, решава да учи и да се развива професионално в друга посока. След повече от 13 години работа като ПР специалист се връща към детската си страст – музиката. Вече пет години отново активно свири на пиано, събира родители и деца и ги учи на песни, танци и слушане на музика. При нас тя води Бебешка музика. Сайтът на Ели е rabotilnicata.com, e-mail: elitza@rabotilnicata.com, телефон 0888 540 964.

.


Александра НиколоваАлександра Николова 
води Плуване за бебета. Тя започва да се занимава с плуване за бебета преди 17 години и по този начин успява да преодолее неврологичните проблеми на своята дъщеричка. Обучава се при лекар рехабилитатор в Русия и постепенно започва да се занимава с бебета и родители като инструктор. Нейният опит в тази област е вече над 12 години и през ръцете й са минали стотици бебета. Обучава се за треньор по плуване към НСА. Александра е майка на 4 деца и цялото й голямо семейство обича плуването. Телефонът й е 0889 639 154, e-mail al.nikolova@mail.ru.