Услуги


За бъдещи родители:

.

Курсове за бременни

Курсове за бременни

По време на курсовете вие ще  получите актуална информация за раждането и родителството и ще усвоите много важни практически умения като релаксация, масаж, техники за дишане, носене на бебето в слинг, смяна на пелените, гимнастика и много други.

.

БалансПилатес за бременни

Редовното практикуване на адаптирани пилатес упражнения може да бъде от огромна полза по време на бременността. Те ще ви направят силна, гъвкава, релаксирана и щастлива. Пилатес ще ви научи как да се вслушвате в ритъма на вашето тяло и да превърнете раждането в силно положително изживяване.

.

Раждане с дулаАкушерски услуги

Център Естествени идеи предлага акушерска пренатална консултация, подкрепа по време на раждането и консултации след раждането. Тези услуги се предоставят от Олга Дукат – дипломирана акушерка, дула, консултант по кърмене и носене на бебето.

.

.

За родители:

.

.

Пилатес за мама и бебеКаланетика след раждане

След раждането идва периодът на възстановяването – „Каланетика след раждане” ще Ви помогне да премахнете излишните килограми, да стегнете коремните, тазовите мускули и да подобрите гъвкавостта на гръбнака. И всичко това заедно с Вашите бебета – като незаменими помощници в целия процес.

.

bellydance

.Tribal Fusion Belly Dance

„Tribal fusion“ бели денс представлява смесване на стъпки и движения от традиционните древноизточни и съвременните западни танцови техники, като резултатът е танц, който спира дъха!

.

.

.

Йога за начинаещиЙога и релаксация

Курсът цели усвояване на лесни за изпълнение подготвителни практики, които пречистват и огъвкавяват ставите и гръбнака. Тези практики създават солидна основа за последващото изпълнение на йогийските асани като същевременно водят до осъзнаване и развиване на фините усещания в тялото.

.

.

Мира Делчева

Курс „Холистичен подход към здравето“

Курсът представя холистичен – цялостен подход върху здравето, който включва съвременни разбирания за здравето и заболяванията, чревното здраве и чревния микробиом, връзки между емоциите, ума и тялото, здравословно хранене и поддържане на здравето с природни средства.

.

Трениране на успешни родителиКурс „Трениране на успешни родители“

Практическото обучение по програмата на д-р Томас Гордън „Трениране на Успешни Родители”  (Т.У.Р.) учи родителите как да помагат на децата си да израснат като зрели, здрави, щастливи и любящи личности. Предназначен е за работа с деца от всички възрасти.

.

..

За бебета и деца:

.

Плуване за бебета

Плуване за бебета

Активните движения във водата укрепват костната система, подобряват кръвообращението и дишането, нормализира се мускулния тонус, формират се важни двигателни умения. Подобрява се сънят и настроението, повишава се апетита, увеличава се издръжливостта. Заниманията са подходящи за бебета от 2 месеца.

.

БебеБебешка музикашка музика

Това са развиващи музикални занимания в малки групи за родители и деца на възраст от 3 месеца до 3 години. Те са специално подготвени и поднесени по начин, който е занимателен и приятен за децата. В един музикален час динамично се редуват песни, танци, музикални игри, ритмологични занимания, слушане на музика.

.