Услуги


За бъдещи родители:

.

Курсове за бременни

Курсове за бременни

По време на курсовете вие ще  получите актуална информация за раждането и родителството и ще усвоите много важни практически умения като релаксация, масаж, техники за дишане, носене на бебето в слинг, смяна на пелените, гимнастика и много други.

.

Раждане с дулаАкушерски услуги

Център Естествени идеи предлага акушерска пренатална консултация, подкрепа по време на раждането и консултации след раждането. Тези услуги се предоставят от Олга Дукат – акушерка, консултант по кърмене и носене на бебето.

.

.

За родители:

.

.

Трениране на успешни родителиКурс „Трениране на успешни родители“

Практическото обучение по програмата на д-р Томас Гордън „Трениране на Успешни Родители”  (Т.У.Р.) учи родителите как да помагат на децата си да израснат като зрели, здрави, щастливи и любящи личности. Предназначен е за работа с деца от всички възрасти.

.

..

За бебета и деца:

.

Плуване за бебета

Плуване за бебета

Активните движения във водата укрепват костната система, подобряват кръвообращението и дишането, нормализира се мускулния тонус, формират се важни двигателни умения. Подобрява се сънят и настроението, повишава се апетита, увеличава се издръжливостта. Заниманията са подходящи за бебета от 2 месеца.

.

БебеБебешка музикашка музика

Това са развиващи музикални занимания в малки групи за родители и деца на възраст от 3 месеца до 3 години. Те са специално подготвени и поднесени по начин, който е занимателен и приятен за децата. В един музикален час динамично се редуват песни, танци, музикални игри, ритмологични занимания, слушане на музика.

.