Бебешка музика


DSCF3118-copy-900pТова са развиващи музикални занимания в малки групи за родители и деца на възраст от 3 месеца до 3 години. Те са специално подготвени и поднесени по начин, който е занимателен и приятен за децата. Използват се дрънкалки, дървени кубчета, подходящи играчки.

В един музикален час динамично се редуват песни, танци, музикални игри, ритмологични занимания, слушане на музика. Основен акцент е поставен на музикалната анимация – или ритмичното свързване на движения с музика.

Основен двигател на заниманията са майките или близките хора, с които децата работят в групата. Те пеят, имитират звуци и движения, танцуват, а децата се запознават с обстановката и другите деца, с музиката, движенията и песните и се включат активно тогава, когато са готови.

Заниманията се провеждат всеки вторник от 10:30.

• подходящо за бебета от 3 месеца до 3 години;

• продължителност на заниманието 50 минути;

• едно занимание е 12 лева, абонамен за 4 занимания – 36 лева;

Местата са заниманията са ограничени! Може да закупите и ваучер за музикалните занимания, които са оригинален подарък за празника на вашето дете или приятели. Ваучерът важи за 4 занимания и е с цената на абонаментите за избран от вас Клас и занимание.

Водеща: Елица Ткачова, oсновател и ръководител на развиващи музикални занимания „Бебешка музика”.

Участието в заниманията е само с предварително записване на elitza@rabotilnicata.com или на телефон 0888 540 964.