Игри и сладки приказки


ОбщуванеГрупата за игра „Игри и сладки приказки“ е място, където опознаваме света и учим чрез играта. Ще развиваме езиковите умения, слуховото внимание, координацията и ще насърчаваме творчеството чрез сензорни стимули.

Ще се забавляваме, ще творим и ще учим заедно. Ще се заредим с много настроение и ще следваме децата, за да ни покажат истинската си природа, същност и интереси. Групата за игра предлага чудесна възможност за общуване и създаване на нови приятелства, както за децата, така и за майките.

През лятото заниманията няма да се провеждат. Очаквайте ни отново през септември!

Всяко занимание включва различни елементи – песнички, творческа работилничка с природни материали, приказка или театър, динамични игри и много музика. Родителите са насърчени да наблюдават внимателно децата като им дават максимална свобода, и същевременно те самите са активна част от играта.

След активното занимание, следва лека закуска, а след това се дава време за свободна игра за децата, а за родителите време за обсъждане на теми, свързани с тяхното отглеждане и възпитание.

За водещата: Ивелина Петкова е завършила Софийски университет със специалност Музикална педагогика и Музикалната академия със специалност Оперно пеене. Работила е като учител в родителски кооператив и детска градина. Майка на Дани (4 г) и Криси (2 г).

Групите, са максимум до 8 деца след предварително записване. Присъствието на придружител, ще спомогне за по-спокойното протичане на заниманията. Цената за едно посещение е 12 лв., карта за 4 посещения – 35 лв. 

За повече информация и записвания за групата за игра: 029866180, info@estestveni-idei.com

Забавление СвободаФина моторикаРазнообразни усещанияТворчествоВъображение