За родители


За родители:

.

.

Пилатес за мама и бебеКаланетика след раждане

След раждането идва периодът на възстановяването – „Каланетика след раждане” ще Ви помогне да премахнете излишните килограми, да стегнете коремните, тазовите мускули и да подобрите гъвкавостта на гръбнака. И всичко това заедно с Вашите бебета – като незаменими помощници в целия процес.

.

bellydance

.Tribal Fusion Belly Dance

„Tribal fusion“ бели денс представлява смесване на стъпки и движения от традиционните древноизточни и съвременните западни танцови техники, като резултатът е танц, който спира дъха!

.

.

.

Йога за начинаещиЙога и релаксация

Курсът цели усвояване на лесни за изпълнение подготвителни практики, които пречистват и огъвкавяват ставите и гръбнака. Тези практики създават солидна основа за последващото изпълнение на йогийските асани като същевременно водят до осъзнаване и развиване на фините усещания в тялото.

.

.

Мира Делчева

Курс „Холистичен подход към здравето“

Курсът представя холистичен – цялостен подход върху здравето, който включва съвременни разбирания за здравето и заболяванията, чревното здраве и чревния микробиом, връзки между емоциите, ума и тялото, здравословно хранене и поддържане на здравето с природни средства.

.

Трениране на успешни родителиКурс „Трениране на успешни родители“

Практическото обучение по програмата на д-р Томас Гордън „Трениране на Успешни Родители”  (Т.У.Р.) учи родителите как да помагат на децата си да израснат като зрели, здрави, щастливи и любящи личности. Предназначен е за работа с деца от всички възрасти.

.

.