Каланетика след раждане


Тренировка с бебеКаланетиката е гимнастика, носеща името на своята създателка Калан Пинкни. Каланетиката дава бързи резултати в кратки срокове, като е напълно подходяща за всяка възрастова група, пол и състояние. Движенията са малки, точни, пулсиращи, подпомагат по нежен начин за сърдечната дейност и кръвообръщението. Чрез активиране на най-дълбоките мускули на тялото, каланетика води до невероятни резултати.

Нашият курс каланетика след раждане е пригоден и съсредоточен именно за деликатно въстановяване на тялото и подпомагането му отново да влезе в баланса, в който е било преди този специален момент или дори да постигне по-добър. Каланетиката ще Ви помогне да премахнете излишните килограми, да стегнете коремните мускули, седалището, бедрата и тазовото дъно.

Каланетика след раждане се вписва идеално в нуждите на раждала наскоро жена, а освен това дава възможност на майките да се разтоварват без да се притесняват, че няма кой да гледа бебетата, като ги използват като помощници в упражненията или просто ги оставят да се социализират, докато те си тренират. Подходящ за майки с бебета до 1 годинка. Бебета участват в заниманията заедно с майките си. Част от упражненията, които са включени, могат да се изпълняват и със слинг.

За водещата 

Виктория Сиракова започва спортната си “кариера” в залата по художествена гимнастика на 4 годинки. До тийнеджърска възраст ежедневно посещава заниманията по класически балет, народни танци и гимнастика, където получава възпитанието и дисциплината на спортист и отборен играч, а след това сменя курса и попада в света на икономиката. В сферата на финансите, където никак не е скучно, но често самотно, тя не спира да търси вдъхновение в изкуството и спорта, като посещава многобройни курсове по танци.Преди няколко години открива трайбъл стила и започва упорито да го изучава. Пилатес, йога и каланетика са част от ежедневните занимания, с които поддържа форма.

Кога: От 1 март 2017 заниманията ще се провеждат всяка сряда от 11:00.

Къде: Център Естествени идеи и красота, ул. Московска 27Б, ет. 2, ап. 4

Цената за единично посещение е 10 лв., карта за 4 посещения – 35 лв. 

За повече информация и записвания ни пишете на: info@estestveni-idei.com или се обадете на телефон: 0882509652 – Виктория Сиракова.