Пилатес за мама и бебе


ЗабавлениеКурсът „Пилатес за мама и бебе” е продължение на курса за бременни, но когато малките съкровища са вече в прегръдките ни.

След раждането идва периода на възстановяването – „Пилатес за мама и бебе” ще Ви помогне да премахнете излишните килограми, да стегнете коремните мускули, тазовото дъно и да подобрите гъвкавостта на гръбнака. И всичко това заедно с вашите бебета – като незаменими помощници в целия процес.

„Пилатес“ е модерен микс от физически натоварвания и упражнения от каланетика, балет и йога, на фона на релаксираща музика. Този вид гимнастика развива повишава мускулния тонус, контролира стреса, поддържа доброто настроение и радостта от живота.

Упражненията се изпълняват бавно и със специално внимание върху дишането и концентрацията на мисълта. Движенията изглеждат прости, но за да ги изпълняваме „чисто“ се изисква максимална сила в мускулите и желязна концентрация на ума.

Програмата на класическия Пилатес се вписва идеално в нуждите на раждала наскоро жена. А класът „за мама и бебе“ дава страхотната възможност на майките да се разтоварват без да се притесняват, че няма кой да гледа бебетата, като ги използват като помощници в упражненията или просто ги оставят да се социализират, докато те си тренират.

Подходящ за майки с бебета до 2 години. Бебета и децата участват в заниманията заедно с майките си, а могат да се включат и с лелите си или дори с бабите си.

Заниманията се провеждат всеки вторник от 15:00 и всеки петък от 11:00. Цената за единично посещение е 8лв., карта за 4 посещения – 25 лв. 

За повече информация и записвания ни пишете на: info@estestveni-idei.com или се обадете на телефон: 02 986 61 80

Тренировка Общуване Близост Игра Усмивки Прекрасно настроение