Tribal fusion бели денс


Tribal fusion„Tribal fusion“ бели денс представлява смесване на стъпки и движения от традиционните древноизточни и съвременните западни танцови техники, като резултатът е танц, който спира дъха!

Според вида музика, енергията на танца и съобщението, което предава танцуващия, съществуват много подстилове на така наречения танцов жанр „Belly dance“. Това са Classic Egyptian, American Cabaret, а American Tribal Style®Belly Dance представлява алтернативен танцов метод, чрез който участващите се свързат в хармонично общуване по време на танцуването.

Освен удоволствието от естетичността на движенията и всички останали ползи за физическото здраве в този формат, вие ще намерите пространство за свободно изразяване на вашия вътрешен свят, ще заздравите връзката със собственото тяло и ви предстоят още куп приятни изненади!

Уроците по танци стил Tribal Fusion са подходящи за всеки, като няма ограничения за възраст, физическа подготовка или нужда от предишен опит. Познаването на ляво и дясно обаче е значително предимство :)

Цена: 10 лв на урок и 50 лв карта за 6 посещения.
Къде: Център „Естествени идеи“ на ул.Московска 27 Б, ет.2 ап.4
Кога: Всяка сряда от 18.30 ч.
Записване: Обадете се предварително (може и същия ден) на 0882509652, Виктория Сиракова.
Облекло: Носете удобни дрехи, които не стягат, например клин или шалвари. Играем боси или по чорапи или цвички.