Йога за мама и бебе


ЗабавлениеСлед раждането идва периодът на възстановяването – „Йога за мама и бебе” ще Ви помогне да премахнете излишните килограми, да стегнете коремните мускули, тазовото дъно и да подобрите гъвкавостта на гръбнака. И всичко това заедно с вашите бебета – като незаменими помощници в целия процес.

Йогата подобрява мускулния тонус, контролира стреса, поддържа доброто настроение и радостта от живота. Упражненията се изпълняват бавно и със специално внимание върху дишането и концентрацията на мисълта. Независимо дали сте практикували йога преди, упражняването дори на най-леките пози ще ви поддържа в добра форма и настроение, а релаксацията, дихателните упражнения и медитацията ще ви бъдат от полза.

Програмата се вписва идеално в нуждите на раждала наскоро жена и дава страхотната възможност на майките да се разтоварват без да се притесняват, че няма кой да гледа бебетата, като ги използват като помощници в упражненията или просто ги оставят да се социализират, докато те правят упражненията.

За бебето йога развива двигателните умения, поддържа мускулния тонус, стимулира съзнанието и предлага възможност за взаимодействие с останалите бебета в групата. Йога стимулира физическото развитие на вашето бебче, помага за осъзнаване движението на тялото и успокоява съня. Специално подбраните упражнения облекчават коликите, помагат за правилното изграждане на тазобедрените стави и предотвратяват леки неразположения.

Класът е  подходящ за майки и техните бебета от втория месец до към 1-2 години. Включен е масаж и гимнастика за бебето, както и съвместни упражнения за развиване на ефективно общуване от най-ранна детска възраст. Всеки клас е строго индивидуален и не подлежащ на планиране, предвид възрастта на участниците. Това разбира се не пречи на неговата ефективност.

Центърът е оборудван с постелки, меки възглавнички и одеяла. Носете си само удобни дрехи и бебе, разбира се, опцията без бебе също е вариант.

Водеща:

Нина Гелкова – занимава се със Сатиянанда йога от 1998 г. През 2009 г. е преминала през обучение за йога учители към Бихарската школа по йога в Индия. Редовно участва в повечето семинари и обучения, организирани от Българска йога асоциация. В  момента учи психология и търси свързващите звена на запада и изтока. Вярва, че спокойствието на този свят, така желано от всеки, може да започне с изграждане на нашето собствено спокойствие.

Заниманията се провеждат всяка сряда от 11:00. Цената за единично посещение е 8 лв., карта за 4 посещения – 25 лв. 

За повече информация и записвания ни пишете на: info@estestveni-idei.com или се обадете на телефон: 02 986 61 80,  0899 98 48 38.

Тренировка Общуване Близост Игра Усмивки Прекрасно настроение