Йога за всички


Йога за всички

Йога за начинаещиКурсът е базиран върху системата за интегрална йога на Свами Сатиянанда.

Йога за начинаещи цели усвояване на лесни за изпълнение подготвителни практики, които пречистват и огъвкавяват ставите и гръбнака. Тези практики създават солидна основа за последващото изпълнение на йогийските асани като същевременно водят до осъзнаване и развиване на фините усещания в тялото.

Време за провеждане:

Всеки понеделник от 18:30 ч. до 19.30 ч.

Залата е с максимален капацитет 12 човека, което предполага малка група и възможност за подход на преподаване, съобразен с всеки от участниците.

Курсът включва 9 занимания. Цената на занимание при участие в курса е 8 лв.

Цена: Цената на единично занимание е 12 лв. и се допуска само след предварителен разговор и при условие, че има свободни места.

Курсът е с надграждане и съветът ни е да се включите в пълния курс, както и да планирате ангажиментите си така, че да не пропуснете повече от едно занимание.

В залата има нужните постелки. Необходими са Ви само удобни дрехи.

Водеща:

Нина Гелкова – занимава се със Сатиянанда йога от 1998 г. През 2009 г. е преминала през обучение за йога учители към Бихарската школа по йога в Индия. Редовно участва в повечето семинари и обучения, организирани от Българска йога асоциация. В  момента учи психология и търси свързващите звена на запада и изтока. Вярва, че спокойствието на този свят, така желано от всеки, може да започне с изграждане на нашето собствено спокойствие.

Ако решите да се включите или имате други въпроси, моля пишете на е-mail или се обадете на телефон 0899 98 48 38 Нина Гелкова (в часовете между 8.30 – 12.00 и 16.00 – 20.00).